Спортове

Славия Спортес фасада

Фитнес център Славия Спортес е първият фитнес център за град София, отворил врати на 15.02.2001г.

На Ваше разположение са три големи и просторни зали за фитнес, бойни спортове и групови занимания, модерни съблекални, СПА център с две зони за мъже и жени със  сауна и парна баня към тях, три масажни кабинета, протеинов бар, студио за красота, ресторант и голям паркинг.

Фитнес залата е оборудвана с модерни професионални уреди на марките Sportess, True fitness и Life fitness за стягане и оформяне на всеки мускул от Вашето тяло.

В залата за бойни спортове можете да тренирате бокс, кикбокс и карате Киокушинкай.

В залата за групови занимания можем да Ви предложим:

Табата-Протокол, Yoga Fit, Yoga Pilates, Body-Balance, Body Work, Зумба, Body-Pump, Thae-bo, Insanity Thae-bo, CrossFit-Tabata, Степ аеробика, Комбинирана гимнастика, Цялостна кондиция на тялото, Gymstick,  Kangoo Jumps, Салса, Народни танци и др.

Нашите добре подготвени инструктори са на Ваше разположение през цялото работно време на залата.

Надяваме се при нас да откриете най-подходящия за Вас спорт.

Комбинирана гимнастикаакцентира върху специфични мускулни групи или се работи по програма, която обхваща цялото тяло в една тренировка. При този спорт мускулите се стягат и оформят

Зумба

Thae-bo

Insanity Thae-bo – Представлява тренировка за сила, бързина, издържливост, гъвкавост и др. Упражненията са за различни мускулни групи с висока интензивност от 20 до 60 секунди и почивки между 30 до 60 секунди. Те са взети от спортове като ски, волейбол, лека атлетика и др. Набляга се на правилното изпълнение.

Табата Протокол – Високо интензивна интервална тренировка, водеща до забележителни резултати. Табата трае само 4 минути, но това категорично ще са най-дългите 4 минути в живота ви. При Табата метаболизмът остава завишен часове след края на тренировката. Множество изследвания стигат до извода, че високоинтензивните тренировки водят до значително по-голямо увеличаване на аеробния и анаеробния капацитет на трениращия и изгарят повече мазнини и калории, отколкото ниско и средноинтензивните тренировки. Протоколът Табата работи едновременно за сила, скорост и издръжливост. Тя изисква, но и връща даденото на всеки. Табата ще е страхотна, ако желаете бърза и ефективна тренировка. Няма да сте потни, а ще сте част от водата!

Цялостна кондиция на тялото

Степ аеробика

Yoga-Fit – Съвкупност от упражнения, които умело съчетават в себе си йога, пилатес и каланетика. За кратък период от време стяга и хармонизира Вашето тяло.

Gymstick – Групова тренировка, при която с един fitness уред тренираме всеки един мускул на тялото. Упражненията с различно съпротивление горят калории, оформят релеф и придават желаните форми. В разчупената и динамична обстановка на груповите тренировки неусетно постигаме желаните резултати. Тренировките в “Славия Спортес” стартират на 02.01.2018г. всеки вторник и четвъртък от 11.00ч.

Power-Yoga – Силно физическо натоварване и сложни упражнения. Предназначена е за хора с много енергия и желание за стройна фигура.

Yoga-Pilates – Комбинация между йога и пилатес. Съчетава духовно израстване с пластичност и гъвкавост. Практикува се от всички възрасти.

Body-Fit – Упражнения с леки физически натоварвания. Оформя се правилна стойка, добро равновесие и координация.

Фитбол – Забавен и полезен спорт за всички възрастови групи без да се изисква специална подготовка. Няма натоварване на ставите и е много ефективно при хора с проблмеми в гръбначния стълб.

Народни танци

Салса

 

 Инструктори :