Спортове

Славия Спортес фасада

Славия Спортес е център с големи спортни зали. Надяваме се при нас да откриете най-подходящият за Вас спорт.

Разполагаме с голяма фитнес зала и разнообразни уреди на марките Sportess, True fitness и Life fitness за стягане на всеки мускул от Вашето тяло. В залата за бойни изкуства можете да тренирате Бокс, Кикбокс и Карате Киукушинкай. Имаме отделни зали за групови спортове, в който работят много добре подготвени инструктори.

Ето какво още можем да Ви предложим:

Комбинирана гимнастикаакцентира върху специфични мускулни групи или се работи по програма, която обхваща цялото тяло в една тренировка. При този спорт мускулите се стягат и оформят

Зумба

ТАЕ-БО/THAE-BO

– Insanity TAE-BO – Представлява тренировка за сила, бързина, издържливост, гъвкавост и др. Упражненията са за различни мускулни групи с висока интензивност от 20 до 60 секунди и почивки между 30 до 60 секунди. Те са взети от спортове като ски, волейбол, лека атлетика и др. Набляга се на правилното изпълнение.

Цялостна кондиция на тялото

Степ аеробика

– Yoga-Fit – Съвкупност от упражнения, които умело съчетават в себе си йога, пилатес и каланетика. За кратък период от време стяга и хармонизира Вашето тяло.

GYMSTICK Групова тренировка, при която с един fitness уред тренираме всеки един мускул на тялото. Упражненията с различно съпротивление горят калории, оформят релеф и придават желаните форми. В разчупената и динамична обстановка на груповите тренировки неусетно постигаме желаните резултати. Тренировките в “Славия Спортес” стартират на 02.01.2018г. всеки вторник и четвъртък от 11.00ч.

– Power Yoga – Силно физическо натоварване и сложни упражнения. Предназначена е за хора с много енергия и желание за стройна фигура.

– Yoga Pilates – Комбинация между йога и пилатес. Съчетава духовно израстване с пластичност и гъвкавост. Практикува се от всички възрасти

– Body fit – Упражнения с леки физически натоварвания. Оформя се правилна стойка, добро равновесие и координация.

– Фитбол – Забавен и полезен спорт за всички възрастови групи без да се изисква специална подготовка. Няма натоварване на ставите и е много ефективно при хора с проблмеми в гръбначния стълб

– Народни танци

Салса

 

 Инструктори :