Спортове

Славия Спортес фасада

Фитнес център Славия Спортес е първият фитнес център за град София, отворил врати на 15.02.2001г.

На Ваше разположение са три големи и просторни зали за фитнес, бойни спортове и групови занимания, модерни съблекални, СПА център с две зони за мъже и жени със  сауна и парна баня към тях, три масажни кабинета, протеинов бар, студио за красота, ресторант и голям паркинг.

Фитнес залата е оборудвана с модерни професионални уреди на марките Sportess, True fitness и Life fitness за стягане и оформяне на всеки мускул от Вашето тяло.

В залата за бойни спортове можете да тренирате бокс, кикбокс и карате Киокушинкай.

В залата за групови занимания можем да Ви предложим:

Yoga Pilates, Body-Balance, Body Work, Зумба, Thae-bo, Insanity Thae-bo, CrossFit & Tabata, Степ аеробика, Комбинирана гимнастика, Цялостна кондиция на тялото, Kangoo Jumps, Салса, Народни танци и др.

Нашите добре подготвени инструктори са на Ваше разположение през цялото работно време на залата.

Надяваме се при нас да откриете най-подходящия за Вас спорт.

Комбинирана гимнастикаакцентира върху специфични мускулни групи или се работи по програма, която обхваща цялото тяло в една тренировка. При този спорт мускулите се стягат и оформят.

Зумба

Thae-bo

Insanity Thae-bo – Представлява тренировка за сила, бързина, издържливост, гъвкавост и др. Упражненията са за различни мускулни групи с висока интензивност от 20 до 60 секунди и почивки между 30 до 60 секунди. Те са взети от спортове като ски, волейбол, лека атлетика и др. Набляга се на правилното изпълнение.

Цялостна кондиция на тялото

Степ аеробика

Power-Balance – Съвкупност от упражнения, които умело съчетават в себе си йога, пилатес и каланетика. За кратък период от време стяга и хармонизира Вашето тяло.

Yoga-Pilates – Комбинация между йога и пилатес. Съчетава духовно израстване с пластичност и гъвкавост. Практикува се от всички възрасти.

Фитбол – Забавен и полезен спорт за всички възрастови групи без да се изисква специална подготовка. Няма натоварване на ставите и е много ефективно при хора с проблмеми в гръбначния стълб.

Народни танци

Салса

 

 Инструктори :